Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2008 07:00
A- A A+

ΠΑΓΕΤΟ κατά τόπους στα ηπειρωτικά το πρωΐ και τοπικές χιονοπτώσεις στα βόρεια από το βράδυ προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και από αργά το βράδυ στα ανατολικά 6 με 7 Μποφόρ. θερμοκρασία: Από -7 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 τοπικά 5 Μποφόρ. θερμοκρασία: Από -5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέχρι 4 Μποφόρ και στα νότια τοπικά 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. θερμοκρασία: Από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις οι οποίες το βράδυ στο Βόρειο Αιγαίο θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο. Ανεμοι: Στα βόρεια αρχικά ασθενείς και από το βράδυ βορειοανατολικοί 5 με 6 Μποφόρ με μικρή ενίσχυση τη νύχτα και στα νότια βορειοδυτικοί 5 με 6 με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς τοπικά δυτικοί μέχρι 4 Μποφόρ. θερμοκρασία: Από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που αργότερα θα αυξηθούν και το βράδυ είναι πιθανόν να σημειωθούν παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και από το απόγευμα 6 Μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Θερμοκρασία: Από -2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις στη Βόρεια Ελλάδα προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ με τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στα βορειοανατολικά. Στη Δυτική Ελλάδα πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανές βροχές στα νοτιοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο στα νότια και χιονοπτώσεις κυρίως στο Βόρειο Αιγαίο, τις ανατολικές περιοχές της Μαγνησίας και την Εύβοια. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 Μποφόρ. Σημαντική πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία σε βορρά και νότο.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή