Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει θέμα αναβολής του αγώνα

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2008 14:55
A- A A+

Δεν υπάρχει θέμα αναβολής του αυριανού μεγάλου αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως διαβεβαίωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός το γήπεδο θα είναι απολύτως έτοιμο για τη διεξαγωγή του αγώνα, παρά το χιόνι που έχει πέσει στον αγωνιστικό χώρο το τελευταίο διήμερο.

Από νωρίς σήμερα, ειδικά συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για την απομάκρυνση του χιονιού από το χλοοτάπητα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ξεκαθαρίζουν πως δεν τίθεται θέμα αναβολής της μεγάλης αναμέτρησης.

Οδύσσεια Τσέλσι

Σε Οδύσσεια εξελίχθηκε το ταξίδι της αποστολής της Τσέλσι στην Αθήνα καθώς ήταν αδύνατη η προσγείωση του αεροσκάφους που τη μετέφερε στο «Ελυθέριος Βενιζέλος». Η άφιξη της αγγλικής ομάδας ήταν προγραμματισμένη για τις 20:45, ωστόσο η προσγείωση του αεροσκάφους κατέστη δυνατή πολύ αργότερα, έπειτα από περίπου δύο επιπλέον ώρες στον αέρα.

Στις 17:30 ο προπονητής της Τσέλσι, ¶βραμ Γκραντ, θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 19:00 η ομάδα του θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο Καραϊσκάκη εν όψει του αγώνα της Τρίτης. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σεφτσένκο. Αντίθετα Τέρι και Ντρογκμπά συμπεριλήφθηκαν κανονικά παρά τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσαν.

Λάμπαρντ: «Δύσκολη ομάδα ο Ολυμπιακός»

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολη ομάδα να αντιμετωπίσεις, ειδικά στην έδρα του. Αυτό είναι κάτι που έχει αποδείξει με τα αποτελέσματά του απέναντι και σε μεγάλες ομάδες. Συνεπώς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και να πάμε εκεί για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και μέσα σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα», τόνισε ο 29χρονος μέσος των Λονδρέζων Φρανκ Λάμπαρντ.

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: Στόχος η νίκη

«Το να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε πιο ψηλά φέτος δεν μπορεί να μας το απαγορεύσει κανείς. Βλέποντας όλα τα ματς που έχουμε κάνει φέτος στο Champions League υπάρχει η ελπίδα. Σίγουρα τώρα έχουμε μπροστά μας μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η Τσέλσι. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα υπάρχει ελπίδα για κάτι καλό. Η Τσέλσι είναι μεγάλος αντίπαλος με σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ >Τζόρτζεβιτς, σε δηλώσεις του στο αγγλικό δίκτυο «ITV».

«Κάθε ομάδα έχει δυνατά και αδύνατα σημεία. Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να είμαστε έτοιμοι και να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία της Τσέλσι, ώστε να καταφέρουμε κάτι καλό και γιατί όχι την πρόκριση. Θα κυνηγήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα την Τρίτη. Όλοι γνωρίζουν ότι το καλύτερο σε διπλούς αγώνες είναι η νίκη. Μακάρι να έρθει. Δεν θα πρέπει να είμαστε βιαστικοί. Νομίζω, όμως, πως δεν είναι κακό αποτέλεσμα και η ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός πάει πάντα για τη νίκη με οποιονδήποτε αντίπαλο κι αυτό θέλει να κάνει και με την Τσέλσι», πρόσθεσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις