ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Παυλόπουλος να σταματήσει να θριαμβολογεί

Ευθύνες στο ΥΠΕΧΩΔΕ από το νομάρχη Αθηνών
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2008 16:34
UPD:16:39
A- A A+

"Ενώ οι πολίτες ταλαιπωρούνται, βγήκαν τα μεγάλα μαχαίρια στην κυβερνητική παράταξη για να κόψουν την πίτα των ευθυνών τους", ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος Δημόσιας Διοίκησης του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Ρόβλιας, σχολιάζοντας την ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού στα προβλήματα από την κακοκαιρία.

"Περιμένουμε από τους ίδιους να μας πουν σε ποιούς έπεσαν τα φλουριά και σε ποιούς το αλάτι, ίσως τότε να σταματήσει να θριαμβολογεί αναίτια και ο κ. Παυλόπουλος", παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Ρόβλιας και πρόσθεσε: "Στα χιόνια του 2004 η ΝΔ ήταν χαιρέκακη και κουτοπόνηρη, ενώ στα χιόνια του 2008 η κυβέρνηση της ΝΔ είναι απλά αλαζονική".

Ευθύνες στο ΥΠΕΧΩΔΕ από την πλευρά του, επέρριψε ο νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός, με αφορμή την κατάσταση που επικρατούσε σε κεντρικές οδούς της πρωτεύουσας:

«Tο ΥΠΕΧΩΔΕ να εξηγήσει στους πολίτες γιατί σε κεντρικούς δρόμους που έχει στην ευθύνη του, όπως η Κηφισίας, η Συγγρού, η Μεσογείων, η Κατεχάκη, χρειάστηκε για πρώτη φορά στα χρονικά να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα αλυσίδες», υπογράμμισε ο κ. Σγουρός και συμπλήρωσε:

«Για τους δρόμους του επαρχιακού δικτύου που έχει στην ευθύνη της η Νομαρχία Αθηνών, συνολικού μήκους 92 χλμ, αγωνισθήκαμε μέρα και νύχτα ώστε να μην χρειάζονται αλυσίδες στα αυτοκίνητα . Αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι πολίτες που βίωσαν την πραγματικότητα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή