Αντώνης Νικοπολίδης: Να βρούμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2008 18:49
A- A A+

Να ανακτήσουν τη χαμένη αυτοπεποίθησή τους απέναντι στην Τσέλσι, κάλεσε τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο «φύλακας άγγελος» των «ερυθρολεύκων» Αντώνης Νικοπολίδης.

«Ολοι περιμένουμε η ομάδα να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έδειχνε τον τελευταίο καιρό. Τώρα αν γίνει αύριο, θα είναι πολύ ευχάριστο. Αυτό, όμως, που κοιτάμε εμείς, πέρα από το αυριανό παιχνίδι, που είναι σημαντικό για την ιστορία του Ολυμπιακού και πολύ σημαντικό για εμάς τους ποδοσφαιριστές, είναι να βρει η ομάδα πάλι την αυτοπεποίθησή της, που της λείπει λόγω των κακών εμφανίσεων. Να βρει ένα καλό ρυθμό στον αγώνα της, καλύτερη αγωνιστικότητα, γιατί έχουμε μία δύσκολη συνέχεια, είμαστε και στο τέλος του πρωταθλήματος και το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού», δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας μία μέρα πριν το μεγάλο ματς με τη λονδρέζικη ομάδα.

Στους εντός έδρας αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Νικοπολίδης έχει δεχθεί φέτος μόνο ένα γκολ, από τη Λάτσιο στην πρεμιέρα. Κληθείς να το σχολίασει, ο πορτιέρο της ομάδας του Πειραιά είπε: «Αυτό που κράτησε τον Ολυμπιακό μέσα κι έξω από το Καραϊσκάκη, ιδιαίτερα στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι η συγκέντρωση, η πειθαρχία και η ομαδικότητα. Νομίζω ότι θα τα έχουμε αύριο στο παιχνίδι μας. Ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να διακριθεί, φέτος τα κατάφερε ως ένα βαθμό και αισιοδοξούμε για κάτι καλύτερο».

Όσο για τις πιθανότητες πρόκρισης, ανέφερε: «Σίγουρα οι παίκτες της Τσέλσι είναι παγκόσμιας ακτινοβολίας, αλλά οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αντιμετωπίσει, κατά καιρούς, σπουδαίους παίκτες και σπουδαίες ομάδες. Η εμπειρία δεν μας λείπει. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε αύριο, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και στο Λονδίνο. Αυτό που θέλουμε όλοι μας, είναι μία καλή παρουσία του Ολυμπιακού, να δουν όλοι έναν ανταγωνιστικό Ολυμπιακό απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα και σίγουρα, θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν από αυτό το παιχνίδι».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις