Ισχυρός παγετός, προσοχή στις μετακινήσεις

Κανονικά λειτουργούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2008 07:00
UPD:09:12
A- A A+

ΙΣΧΥΡΟΣ παγετός επικρατεί στην Αττική και στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας καθιστώντας επικίνδυνες τις μετακινήσεις στους περισσότερους δρόμους.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Μεταφορών κανονικά λειτουργούν όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ πολύ περιορισμένος είναι ο αριθμός μπλε λεωφορείων και τρόλεϊ που πραγματοποιούν προς το παρόν μέρος του δρομολογίου τους.

Μέχρι τις 7:30 το πρωΐ τα λεωφορεία θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες, δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΘΕΛ, Αλέξανδρος Κομίνης.

Στα τρόλεϊ η γραμμή 1 για Μοσχάτο σταματάει στις Τζιτζιφιές και η γραμμή του Πειραιά στην Ψαρρών, δήλωσε στον σταθμό ο διευθύνων σύμβουλος του ΗΛΠΑΠ, Παναγιώτης Κανελλόπουλος. Δωρεάν μέχρι τις 6:30 το πρωΐ ήταν οι διελεύσεις από τα διόδια της Αττικής Οδού.

Κλειστά σχολεία

Λόγω κακοκαιρίας κλειστά θα μείνουν σήμερα τα σχολεία σε Αθήνα, Ανατολική και Δυτική Αττική, Πειραιά, Εύβοια, στα νησιά του Αργοσαρωνικού και των Κυκλάδων, στο Ηράκλειο και το Λασίθι της Κρήτης. Στη Βοιωτία δεν θα λειτουργήσουν τα δημοτικά σχολεία καθώς επίσης τα γυμνάσια και τα λύκεια κατά περίπτωση.

Κλειστή θα παραμείνουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της Αθήνας, δημοτικοί και ιδιωτικοί.

Επίσης δεν θα λειτουργήσουν το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πάντειο, το Γεωπονικό, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, το Χαροκόπειο, τμήματα του Πολυτεχνείου και το ΤΕΙ Αθηνών.

Κλειστές θα μείνουν οι σχολές Εμπορικού Ναυτικού και Θαλαμηπόλων, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν και τα δικαστήρια.

Κανονικά πραγματοποιούνται και οι πτήσεις από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Κλειστοί δρόμοι

Κλειστή παραμένει η Λεωφόρος Πάρνηθος από το 19ο χλμ. καθώς και οι ανώνυμες οδοί που οδηγούν στο θέατρο Λυκαβηττού, στον Υμηττό και στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη στον Καρέα.

Εκτός κυκλοφορίας παραμένει η Αγίου Μερκουρίου, η Μαλακάσας, η επαρχιακή οδός Βαρυμπόμπης και η περιφερειακή Πεντέλης από το στρατιωτικό νοσοκομείο.

Κλειστή έως τις 8 το πρωΐ θα μείνει η οδός Αναστάσεως στον δήμο Παπάγου από την περιφερειακή Υμηττού έως το κοιμητήριο.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή