Έρευνα για τα προβλήματα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» διέταξε ο υπ. Μεταφορών

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2008 13:49
UPD:14:39
A- A A+

Τη διενέργεια έρευνας σχετικά με τα παράπονα και τις καταγγελίες που διατυπώθηκαν για τη λειτουργία του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών, «Ελευθέριος Βενιζέλος», το τελευταίο τριήμερο, ζήτησε με επιστολή του προς την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ο υπουργός Μεταφορών Κ. Χατζηδάκης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες και προχθές, λόγω των καιρικών συνθηκών, έκλεισε ο ένας από τους δύο διαδρόμους του αεροδρομίου και ματαιώθηκαν εκατοντάδες πτήσεις με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

«Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βρέθηκε στο επίκεντρο της κακοκαιρίας, ούτε να αγνοήσουμε ότι διατυπώθηκαν από πολλές πλευρές ερωτηματικά για την απρόσκοπτη λειτουργία του αεροδρομίου, αλλά και για το επίπεδο της ενημέρωσης των επιβατών», τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός, επισημαίνοντας παράλληλα, ότι «καμία δυσκολία δεν πρέπει φυσικά να υποτιμούμε, αλλά και τίποτα δεν πρέπει να κρύψουμε».

Στο pressroom, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος, ερωτηθείς αν εισπράχθηκε το πρόστιμο που είχε επιβάλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2004 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κι αν θα πράξει κάτι ανάλογο η σημερινή κυβέρνηση, δήλωσε ότι υπάρχει διαδικασία που ακολουθήθηκε και το θέμα πήγε στα δικαστήρια.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι ο κ. Χατζηδάκης έδωσε εντολή να συγκροτηθεί επιτροπή που θα διερευνήσει τις καταγγελίες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή