Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2008 07:00
A- A A+

ΓΕΝΙΚΑ αίθριο καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με παγετό τις πρωϊνές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Θερμοκρασία: Από -5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -2 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η ελαχίστη θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Αρχικά βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Γρήγορα θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από -4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 Μποφόρ. Το βράδυ στα νότια τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Αρχικά βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ σταδιακά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Αρχικά βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ που γρήγορα θα γίνουν νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία: Από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελαχίστη θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά στη Δυτική Ελλάδα, τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και πιθανόν κατά τόπους να σημειωθούν λίγες βροχές. Τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή