Aνάκληση οχημάτων Porshe Cayenne

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2008 15:48
A- A A+

Στην ανάκληση αυτοκινήτων Porshe μοντέλο Cayenne προχωρά η εταιρεία ΣΠΟΡΤΣΚΑΡ Εμποροτεχνική ΑΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Η ανάκληση αφορά 161 οχήματα, σε ορισμένα εκ των οποίων υπάρχει η πιθανότητα, λόγω των μικρών κινήσεων του κινητήρα κατά τη λειτουργία του, ο σωλήνας καυσίμου να έρθει σε επαφή με την επένδυση του χώρου του κινητήρα κατά την κίνηση του οχήματος. Έτσι μπορεί να προκαλείται ένας θόρυβος χτυπήματος, καθώς και σημάδια γδαρσίματος στον ίδιο το σωλήνα καυσίμου.

Έως σήμερα έχουν αναφερθεί πέντε σχετικές περιπτώσεις παγκοσμίως, από τις οποίες μόνο μία είχε να κάνει και με σημάδια γδαρσίματος στο σωλήνα καυσίμου.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Porshe για να γίνει τροποποίηση της όδευσης του σωλήνα καυσίμου στα σχετικά οχήματα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας ΣΠΟΡΤΣΚΑΡ Εμποροτεχνική ΑΕ στο τηλέφωνο 210 6725572.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή