Η ατζέντα της ημέρας

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2008 08:47
A- A A+

* Στις 10 παρά τέταρτο ομιλία του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο συνέδριο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στη Μεγάλη Βρετανία. Στις 11 π.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την εκστρατεί ενημέρωσης με θέμα: «Νηφάλιος οδηγός».

* Στις 10 π.μ. τίθεται σε παραγωγική λειτουργία η υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής των οριστικών δηλώσεων εκκαθάρισης των ποσών φόρου, τελών χαρτοσήμου και εισφοράς ΟΓΑ.

* Στις 10:30 π.μ. ο πρωθυπουργός θα απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την ακρίβεια στην αγορά και του προέδρου του ΛΑΟΣ για το Κόσοβο.

* Στις 10:30 π.μ. συνεδριάζει η ΟΤΟΕ.

* Στις 12 το μεσημέρι στο Hilton εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής για τις κλιματικές αλλαγές στην Ελλάδα με ομιλητή τον επίτροπο Σταύρο Δήμα.

* Στις 12:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Μεγάρου Θόδωρος Καρατζάς τελετή απονομής των ετήσιων δημοσιογραφικών βραβείων ήθους και ευρωπαϊκού προσανατολισμού από την Ενωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

* Στις 2 μ.μ. συνάντηση του πρωθυπουργού με την υπουργό Απασχόλησης Φάνη Πάλλη Πετραλιά για την οριστικοποίηση των ρυθμίσεων στο ασφαλιστικό.

* Στις 5:30 μ.μ. ο Κωστής Χατζηδάκης θα παρευρεθεί σε εκδήλωση του προγράμματος Σεβασμός στο Περιβάλλον, Πράσινες Μεταφορές στον σταθμό των ΗΣΑΠ Καλλιθέας.

* Στις 6:30 μ.μ. τα εγκαίνια της 10ης Διεθνούς Εκθεσης για την Εκπαίδευση στο Helexpo Palace στο Μαρούσι.

* Στις 7 μ.μ. στην Παλιά Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση του Κέντρου Ιωάννης Καποδίστριας, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 180 χρόνων ελληνο-ρωσικών διπλωματικών σχέσεων.

* Στις 7:30 μ.μ. ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής του Πέτρου Μακρή, «Εβίβα ρεμπέτες και εβίβα ελ τάνγκο».

* Το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιάννης Παπαθανασίου θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα του Γ' ΚΠΣ και τους στόχους του ΕΣΠΑ 2007-2013.

* Τελευταία ημέρα των εργσιών της άτυπης συνόδου των υπουργών Αμυνας της Ευρωπαϊκής Ενωσης σήμερα στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας με συμμετοχή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

* Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή