Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2008 13:30
A- A A+

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπει για το Σάββατο 1η Μαρτίου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κατά τη διάρκεια της νύχτα στα δυτικά και βόρεια.

Όι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ και σταδιακά στα νότια και ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Την Κυριακή, στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βορχές κατά διαστήματα. Πιθανές καταιγίδες να σημειωθούν στα βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα αυξηθούν. Γρήγορη βελτίωση από τα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια 7 Μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία στα δυτικά.

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για τη Δευτέρα 3 Μαρτίου η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. Μικρή περαιτέρω άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Την Τρίτη 4 Μαρτίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι 4 Μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 Μποφόρ. Σε υψηλά επίπεδα για την εποχή θα κυμανθεί η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή