Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 04 Μαρτίου 2008 07:00
A- A A+

ΤΟΠΙΚΑ περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν. Τις πρωϊνές ώρες ομίχλη κατά τόπους. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 2 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Τοπικές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές στα βορειοδυτικά. Τις πρωϊνές ώρες ομίχλη κατά τόπους. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και ενδέχεται να βρέξει τοπικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Ανεμοι: Νότιοι 5 με 6 Μποφόρ και μετά το μεσημέρι 7 και στα βόρεια τοπικά 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός και μετά το μεσημέρι λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν. Τις πρωϊνές ώρες ομίχλη κατά τόπους. Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με σποραδικές βροχές προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜυ στη Δυτική και τη Βόρεια Ελλάδα, όπου το απόγευμα είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών στο Ανατολικό Αιγαίο. Ανεμοι: Νότιοι 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα βορειοδυτικά.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή