Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2008 07:00
A- A A+

ΤΟΠΙΚΕΣ βροχές στα βόρεια και από το βράδυ στα δυτικά, πολύ ισχυρούς ανέμους και τοπικά θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους στα δυτικά, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοανατολικά το απόγευμα. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 5 που θα στραφούν στα ανατολικά από το απόγευμα σε βορειοανατολικούς 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το βράδυ. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 τοπικά 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών από το βράδυ. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Παροδικές νεφώσεις. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ, με καταιγίδες τοπικά έντονες αρχικά στα δυτικά και αργότερα στα κεντρικά και βόρεια. Χιόνια στα δυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τη νύχτα ο καιρός θα παρουσιάσει ύφεση εκτός από τα δυτικά. Ανεμοι: Στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 Μποφόρ που τη νύχτα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 5 με 7 Μποφόρ. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα δυτικά.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή