Λάρισα: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι μηχανοδηγοί της αμαξοστοιχίας

Σάββατο, 08 Μαρτίου 2008 17:30
UPD:17:55
A- A A+

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι δύο μηχανοδηγοί της αμαξοστοιχίας που εκτροχιάστηκε λίγο έξω από την Λάρισα,προερχόμενη από Αθήνα, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν 11 άτομα.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, οι δύο μηχανοδηγοί αφέθηκαν ελεύθεροι, η δε προανάκριση της Τροχαίας Λάρισας συνεχίζεται για τον εντοπισμό των ακριβών αιτιών του ατυχήματος και την απόδοση ευθυνών, οπότε δεν αποκλείεται να εμπλακούν κι άλλα άτομα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΣΕ - ο οποίος επίσης διεξάγει έρευνα- οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο ανθρώπινο λάθος καθώς από λάθος στην αλλαγή των κλειδιών η αμαξοστοιχία βρέθηκε σε μία τρίτη γραμμή, η οποία δεν είναι ταχείας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί.

Στο μεταξύ από τους 11 που αρχικά είχαν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, τώρα νοσηλεύονται μόνον οι 5 και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να μείνουν για νοσηλεία μόνον τρεις γυναίκες εκ των οποίων: η μία είναι κάτοικος Αθηνών, η άλλη Θεσσαλονίκης κι η 37χρονη πολυτραυματίας που νοσηλεύεται στην θωρακοχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου, κατάγεται από την Λάρισα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή