Νέο κύμα κινητοποιήσεων για το ασφαλιστικό

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2008 07:28
A- A A+

Αρχίζει σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για ασφαλιστικό. Κινητοποιήσεις έχουν εξαγγείλει κλάδοι εργαζομένων που αντιδρούν στην προωθούμενη μεταρρύθμιση.

Συνεχίζουν την απεργία τους οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) μέχρι και αύριο οπότε θα επανεξετάσουν τη στάση τους.

Νέα 24ωρη απεργία στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) έχει αποφασίσει για σήμερα η ΟΤΟΕ. Λόγω της κινητοποίησης η Νομαρχία Πειραιά ανακοίνωσε ότι θα αναβληθεί η έναρξη της καταβολής επιδομάτων πρόνοιας προς τους δικαιιούχους.

Σαρανταοκτάωρη απεργία από αύριο θα πραγματοποιήσουν δικηγόροι και μηχανικοί. Για την ίδια ημέρα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν εξαγγείλει τρίωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι και συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος. Στη στάση θα συμμετάσχουν οι δικαστικοί υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό και μετρό.

Επιπλέον την Πέμπτη ηλεκτρικός και μετρό δεν θα λειτουργήσουν λόγω της 24ωρης απεργίας. Σαρανταοκτάωρη απεργία από την Πέμπτη 13 Μαρτίου έχει κηρύξει σε όλες τις τράπεζες η ΟΤΟΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή