Σκληρή απάντηση Σ. Κόκκαλη στον Γ. Βαρδινογιάννη

«Το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο αλλά υπάρχουν κανονισμοί»
Τρίτη, 11 Μαρτίου 2008 16:04
UPD:16:15
A- A A+

Σκληρή απάντηση στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκό και πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Γιάννη Βαρδινογιάννη, επεφύλαξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης, με αφορμή το σχόλιο του Τζίγκερ για την ένσταση των «ερυθρολεύκων» κατά της Καλαμαριάς. «Εμείς πάντως παίζουμε ποδόσφαιρο», είχε δηλώσει ο Γ. Βαρδινογιάννης, ερωτηθείς για την ένσταση του Ολυμπιακού, στο περιθώριο της βράβευσης του Παναθηναϊκού από τη Νομαρχία Αθηνών.

«Κάποιες δηλώσεις από τον κύριο Βαρδινογιάννη δεν θα έπρεπε να γίνουν. Ότι το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο είναι κάτι που ξέρουμε και δεν χρειάζεται να μας το πει κανένας. Υπάρχουν κανονισμοί. Η θεσμική θέση του κυρίου Βαρδινογιάννη είναι να τηρούνται οι κανονισμοί. Αν αυτή η παρατήρηση αφορούσε την ένσταση που κάναμε για τον αγώνα απέναντι στην Καλαμαριά, είναι λάθος και δεν θα έπρεπε να γίνει από τον πρόεδρο ενός οργάνου, όπως η Σούπερ Λίγκα, που είναι υπεύθυνη για την τήρηση των κανονισμών», υπογράμμισε ο κ. Κόκκαλης και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να αναφερθώ και σε άλλες δηλώσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν και υπήρχαν σε βάρος του Ολυμπιακού εκφράσεις που δεν θα έπρεπε να λεχθούν. Τότε εμείς, εν όψει ντέρμπι, δεν θέλαμε να δώσουμε συνέχεια».

Θέμα παραμονής του Τζίγκερ στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας

«Από εδώ και πέρα, αν δεν καταλάβει πως δεν λειτουργεί ως πρόεδρος του ΠΑΟ, αλλά της Σούπερ Λίγκας, τότε ο Ολυμπιακός θα βρεθεί σε θέση να ζητήσει την αλλαγή του στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας», προειδοποίησε ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρολεύκων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις