Ψωμιάδης: Οι Σκοπιανοί να ξεχάσουν το διαχρονικό παραμύθι για το όνομα

Συνάντηση με την υπ. Εξωτερικών
Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2008 16:05
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

A- A A+

«Είμαστε σε φάση διαπραγμάτευσης. Η Ελλάδα παραμένει σταθερή στην θέση της και περιμένει απάντηση από τα Σκόπια ... Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από πλευράς της κ. Μπακογιάννη σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή. Έχω εμπιστοσύνη και στους δύο. Θα πρέπει οι Σκοπιανοί να ξεχάσουν το διαχρονικό παραμύθι γύρω από το όνομα και να εγκαταλείψουν το όχημα του δήθεν αλυτρωτισμού».

Τα παραπάνω υπογράμμισε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε δηλώσεις του αμέσως μετά το πέρας της συνάντησής του με την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη στο υπουργείο Εξωτερικών.

«Ο Καραμανλής είναι υποχρεωμένος να πετύχει και θα πετύχει» τόνισε ο κ. Ψωμιάδης, ζητώντας, αν δεν υπάρξει συμφωνία, η Ελλάδα να επιμείνει στο βέτο.

Εξάλλου, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης μετέφερε στην κ. Μπακογιάννη την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά κυβερνητικών στελεχών που αδιαφορούν -όπως είπε- παντελώς για τη συμπρωτεύουσα.

Αμφότεροι συμφώνησαν ότι υπάρχει πτώση των ποσοστών των δύο μεγάλων κομμάτων και εξέφρασαν κοινούς προβληματισμούς για την πορεία της πολιτικής ζωής της χώρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή