Χαιρετισμός Αλ.Τσίπρα στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2008 23:32
A- A A+

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθεί τον προβληματισμό που αναπτύσσεται στο ΠΑΣΟΚ για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν της ελληνική κοινωνία, ο ΣΥΝ, επισήμανε στην ομιλία του ο Πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας χαιρετίζοντας τις εργασίες του 8ου Συνεδρίου του Κινήματος.

Και τόνισε ότι "σε κάθε περίπτωση θα επιμείνουμε στην κοινή δράση όλης της αντιπολίτευσης, την οποία επιδιώκουμε σταθερά για όλα τα μεγάλα και ανοιχτά κοινωνικά μέτωπα".

"Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή τον προβληματισμό που αναπτύσσεται μέσα στο ΠΑΣΟΚ", επισήμανε ο κ. Τσίπρας. "Έναν προβληματισμό μέσα από τον οποίο το κόμμα σας, σωστά κατά τη γνώμη μας, αναζητά τρόπους να ξεκόψει από τον κυβερνητισμό, να ανακτήσει επαφή με την βάση του, να επαναπροσδιορίσει τις κοινωνικές του αναφορές".

Είπε ακόμη ότι αυτό που σήμερα χρειάζεται είναι να αλλάξει ο δεδομένος συσχετισμός δυνάμεων μέσα στην κοινωνία και αυτό να αποτυπωθεί πολιτικά.

"Εμάς δεν μας ενδιαφέρει η συμμετοχή σε μια κυβέρνηση που θα διαχειριστεί την κρίση του πολιτικού συστήματος. Εμάς μας ενδιαφέρει να δοθεί λύση αριστερής διακυβέρνησης που θα ανατρέπει το σημερινό πλαίσιο εξουσίας", τόνισε και πρόσθεσε ότι από μόνη της η εναλλαγή στην κυβερνητική εξουσία δεν μπορεί να αλλάξει τα σημερινά δεδομένα και γι' αυτό ο ΣΥΝ δεν συμμετέχει, σε μια συζήτηση με διλημματικούς όρους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή