Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2008 07:00
A- A A+

ΓΕΝΙΚΑ αίθριο καιρό με πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και τα βορειοανατολικά προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Ανεμοι: Αρχικά βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μεγίστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις από το βράδυ. Ανεμοι: Αρχικά βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ που από το μεσημέρι θα γίνουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ που από το απόγευμα θα γίνουν νότιοι 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 6 Μποφόρ που από το απόγευμα θα γίνουν νότιοι 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωΐ στα βόρεια. Ανεμοι: Αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και τοπικά στα νότια 7 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στα βόρεια. Θερμοκρασία: Από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ που από το απόγευμα θα γίνουν νότιοι. Θερμοκρασία: Από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Ανεμοι: Αρχικά βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ που γρήγορα θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, τα βορειοανατολικά και προς το βράδυ στο Ανατολικό Αιγαίο, προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί στα δυτικά 4 με 5 Μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 6 Μποφόρ. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή