Κ. Σκανδαλίδης: Quo vadis?

8ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ
Σάββατο, 15 Μαρτίου 2008 16:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

A- A A+

«Quo vadis? (που πάμε;)» ήταν η ερώτηση που απηύθυνε μιλώντας στο 8ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σκανδαλίδης, προσωποποιώντας στην συνέχεια το ερώτημα προς τον κ. Παπανδρέου, καθώς τον ρώτησε «αν θα συνεχίσει να βαδίζει μόνος του και πίσω του ένα "ασκέρι" ή αν θα διατάξει τις δυνάμεις με στόχο την θετική διέξοδο από την κρίση και την νίκη στις επόμενες εκλογές».

Ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ισχυρός Πρόεδρος και οφείλει να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στην νίκη «στις επόμενες εκλογές και όχι μετά από αυτές».

Αναφερόμενος στην «κρίση του ΠΑΣΟΚ», ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι το Κίνημα πρέπει να απαντήσει κατΆ αρχήν στο ερώτημα «αν το Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει μέλλον».

«Στις 11 Νοεμβρίου έκλεισε η εποχή της ήττας και όλοι τώρα είμαστε συνυπεύθυνοι ώστε αύριο ο Γιώργος Παπανδρέου να είναι ισχυρός πρωθυπουργός» είπε ο κ. Σκανδαλίδης, καλώντας ταυτόχρονα σε ανανέωση, αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ των στελεχών και ισχυρή συλλογική διεύθυνση υπό την καθοδήγηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, από τον οποίο, όπως είπε, πρέπει «να αρχίσει η επανάσταση στο ΠΑΣΟΚ».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή