Γ. Παπανδρέου: «Η κυβέρνηση κλέβει τον εργαζόμενο, λοιδορεί το εργατικό κίνημα»

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2008 17:39
A- A A+

Την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου ζήτησε εκ νέου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε στο γραφείο του στη Βουλή, με τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

«Εκφράζω κι εγώ την αγανάκτησή μου για την πολιτική της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση κλέβει τον εργαζόμενο, κοροϊδεύει και λοιδορεί το εργατικό κίνημα, που παλεύει για τα βασικά δικαιώματα του Έλληνα ασφαλισμένου», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε:

«Οι συνέπειες αυτού που θα δημιουργήσει, ούτε καλύτερες υπηρεσίες θα είναι, ούτε καλύτερες συντάξεις, ούτε μία πιο ποιοτική ζωή. Θα καλύψει απλώς ελλείμματα, που δυστυχώς πάνε για να βοηθήσουν κάποιες μεγάλες εταιρείες, κάποιες μεγάλες τράπεζες, για να κερδίσουν κάποιοι, αλλά όχι ο εργαζόμενος».

«Εμείς, είμαστε μαζί, μέρος του λαού που διαμαρτύρεται», υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου. «Ζητάμε την απόσυρση του νομοσχεδίου της ΝΔ για το ασφαλιστικό και έχουμε καταθέσει τις δικές μας προτάσεις για το αύριο. Για ένα δίκαιο, βιώσιμο, δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα», συμπλήρωσε, ευχόμενος στους συνδικαλιστές «καλόν αγώνα και ενωτικό».

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ, εκδήλωσε την πλήρη συμπαράσταση στον αγώνα μας», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γ. Παναγόπουλος και υπογράμμισε: «Εμείς, ανεξαρτήτως των νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης, δεν θα μείνουμε απαθείς. Σε κάθε περίπτωση, θα συνεχίσουμε τον ανυποχώρητο αγώνα μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή