ΣΥΝ: Η κυβέρνηση ξεπουλά ό,τι έχει απομείνει

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2008 17:42
A- A A+

Επιβεβαιώνεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η πρόθεση της κυβέρνησης να ξεπουλήσει ό,τι έχει απομείνει στο στρατηγικό κλάδο του Δημοσίου στις αερομεταφορές και τον τουρισμό.

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή ο Κώστας Ήσυχος από τον ΣΥΝ, σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών για την ΟΑ και τα αεροδρόμια http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/03/18/1490105.htm .

Ο κ. Ήσυχος κάνει λόγο εκ νέου για σχέδιο απαξίωσης της κυβέρνησης που θέλει να κάνει «ελκυστική» την ΟΑ στους ιδιώτες, «ενώ σήμερα κάνει ό,τι μπορεί να την κάνει μη ελκυστική στους επιβάτες της».

Αναφερόμενος στην προώθηση συμπράξεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στα περιφερειακά αεροδρόμια, κάνει λόγο για παράδοση των «πυλών του αέρα» «αφού ταυτόχρονα ξεπούλιουνται και οι "πύλες της θάλασσας" (λιμάνια Πειραιά και Θεσσαλονίκης). Όλα αυτά την ιδία στιγμή που η αντί-ασφαλιστική λαίλαπα προχωρά».

Τέλος, ζητά συντονισμό και αγώνα του συνδικαλιστικού κινήματος σε όλα τα επίπεδα «ώστε να μπει φρένο στην επικίνδυνη πολιτική ιδιωτικοποιήσεων, θεσμοθέτησης της φθηνής και ελαστικής εργασίας, και των συντάξεων πείνας που η Ν.Δ. θέλει να επιβάλλει».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή