Αποχώρησε από τη συζήτηση του ασφαλιστικού ν/σ ο ΛΑ.Ο.Σ

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2008 20:27
A- A A+

Αποχώρησε από τη συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός μετά την ομιλία του προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κ. Καρατζαφέρης στην τοποθέτησή του κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επελαύνει κατά του φτωχού και του μη προνομιούχου, αμφισβήτησε την ισχύ των τριών «δεν» του πρωθυπουργού και ανέφερε ότι μειώνονται οι επικουρικές συντάξεις.

Επίσης χαρακτήρισε το νομοσχέδιο μητροκτόνο και σημείωσε πως όχι μόνο δεν προβλέπονται μέτρα για την υπογεννητικότητα, αλλά αντιθέτως ρυθμίσεις που θα την εκτινάξουν. «Σε μια χώρα που το 2050 θα έχει 3 εκ. Έλληνες, εσείς ασχολείστε με τα λεφτά, όχι με τα παιδιά», είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και πρότεινε να δίνεται πριμ για δύο χρόνια στο ζευγάρι για κάθε παιδί και σύνταξη στη μητέρα όταν αποκτά το πέμπτο παιδί, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται. Επίσης πρότεινε να εισπράττει κάθε ορφανό παιδί την ενιαία εθνική σύνταξη μέχρι τα 25 του χρόνια.

Ο κ. Καρατζαφέρης καταφέρθηκε εξάλλου κατά των πολιτικών που ασκήθηκαν από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ «οι οποίες ξεκίνησαν την λεηλασία» με τον νόμο Ρέππα, «και την συνεχίζει η σημερινή κυβέρνηση».

Καταλήγοντας σημείωσε πως θα προκληθεί «ανήκεστος βλάβη στον κοινωνικό ιστό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή