Ο καιρός το τριήμερο

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2008 13:49
A- A A+

ΤΟΠΙΚΕΣ νεφώσεις και τοπικές βροχές στη δυτική, την κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα, καθώς και τα νησιά του βορείου Αιγαίου, προβλέπει για το Σαββατοκύριακο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Ειδικότερα, για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ προβλέπει λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές στα δυτικά με περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωΐ στα ηπειρωτικά. Ανεμοι: Αρχικά δυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία νότιοι τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στη δυτική, την κεντρική, τη βόρεια Ελλάδα και τα νησιά του βορείου Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρη βελτίωση το απόγευμα από τα δυτικά. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρα 6 Μποφόρ. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία κυρίως στα νότια.

Δευτέρα

Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, βαθμιαία στα βόρεια και κεντρικά και προς το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ, ενισχυμένοι στα πελάγη τοπικά στα 7 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή