Γ. Παπανδρέου: Το μήνυμα του μεγάλου Αγώνα δείχνει το δρόμο για έξοδο από την κρίση

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2008 16:21
A- A A+

«Το μήνυμα του μεγάλου απελευθερωτικού αγώνα, δείχνει το δρόμο για την έξοδο από την κρίση» αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου, σημειώνει πως «μετά από 187 χρόνια συνεχούς προσπάθειας, ο ελληνικός λαός αισθάνεται ικανοποίηση και υπερηφάνεια για τις κατακτήσεις του». Στη συνέχεια προσθέτει: «Σήμερα όμως, όλοι οι Έλληνες προβληματίζονται, γιατί ενώ ως χώρα διαθέτουμε μέσα και πόρους αλλά και συγκριτικά πλεονεκτήματα περισσότερα από ποτέ, αισθάνονται ότι, συντηρητικές πολιτικές και αντιλήψεις, αποδομούν κοινωνικά δικαιώματα και κατακτήσεις, τους κρατούν καθηλωμένους και τους ωθούν στο περιθώριο, καλλιεργώντας παράλληλα τον φόβο, την ανασφάλεια και την απαισιοδοξία. Το μήνυμα του μεγάλου απελευθερωτικού αγώνα, δείχνει τον δρόμο για την έξοδο από αυτήν την κρίση».

«Το ΠΑΣΟΚ, όπως πάντα, μαζί με τον Ελληνικό λαό, θα δώσει τον αγώνα για την ανατροπή των κακώς κειμένων και την οικοδόμηση μιας πορείας που θα μας οδηγήσει σε μια δίκαιη κοινωνία» συμπληρώνει, ζητώντας τη συστράτευση κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή