Γ. Καρατζαφέρης: Με την πρόταση δυσπιστίας η κυβέρνηση μπαίνει στο απυρόβλητο

Μέγιστη υπηρεσία του Γ. Παπανδρέου προς τον πρωθυπουργό
Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2008 17:29
UPD:17:36
A- A A+

Για μέγιστη υπηρεσία του Γιώργου Παπανδρέου προς τον πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή, έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.. Γ.Καρατζαφέρης, κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ.

Με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε σήμερα το ΠΑΣΟΚ, για έξι μήνες η κυβέρνηση Καραμανλή μπαίνει στο απυρόβλητο, παρατήρησε ο κ. Καρατζαφέρης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και πρόσθεσε:

«Επομένως προσφέρει μεγίστη υπηρεσία στο δικομματισμό ο κ. Παπανδρέου, δίνοντας την ευκαιρία στον κ. Καραμανλή να εξετάσει το ενδεχόμενο για το οποίο μίλησε αμείλικτα ο κ. Πάγκαλος (σ.σ.περί διπλής ονομασίας), ως πιθανό ενδεχόμενο μη μπαίνοντας στη δοκιμασία του κοινοβουλίου».

«Εάν την Παρασκευή το βράδυ ο ανθοπώλης χτυπήσει την πόρτα του κ. Παπανδρέου να μην εκπλαγεί, θα είναι άνθη από τον κ. Καραμανλή. Ας καταλάβουν κάποιοι παλαιοκομματικοί εδώ μέσα, ότι από τα ΚΑΠΗ των κομμάτων εξουσίας, προτιμάμε τους παιδότοπους των μικρών κομμάτων. Και από τους παιδότοπους, εκείνους οι οποίοι δεν πετάνε μολότωφ», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης, αναφερόμενος εμμέσως στην ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/03/26/1492415.htm που καταφέρθηκε εναντίον του Αλέκου Αλαβάνου («δεν είμαστε παιδότοπος»), αλλά και στη γενικότερη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή