Η ατζέντα της ημέρας

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2008 08:46
A- A A+

* Στις 9 π.μ. στο ξενοδοχείο Divani Caravel στο Καβούρι ομιλία του πρωθυπουργού στην έναρξη των εργασιών της 4ης ολομέλειας της Ευρωμεσογειακής Κοινοβουλευτικής Διάσκεψης, παρουσία του προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο.

* Στις 10 π.μ. ομιλία του επιτρόπου Σταύρου Δήμα.

* Στις 10 π.μ. στον Πολυχώρο του Νέου Κόσμου η θεατρική παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα, σαν τον σκύλο με τη γάτα», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πολιτισμικού Οργανισμού του δήμου Αθηναίων με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

* Στις 10:30 π.μ. στο ΣΕΦ ημερίδα με θέμα: «Η διαπολιτισμικότητα στην Ευρωπαϊκή Ενωση με τη συμμετοχή του κέντρου ευρωπαϊκής πληροφόρησης Αθήνας Europe Direct του δήμου Αθηναίων.

* Στις 11 π.μ. στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλάς ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων.

* Στις 12 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μουσικής ομιλία του Κώστα Καραμανλή στο 6ο φόρουμ της Παγκόσμιας Συμμαχίας Πόλεων κατά της Φτώχειας που διοργανώνει ο ΟΗΕ σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων.

* Στις 12:30 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς, στις 2:30 μ.μ. θα μιλήσει σε εκδήλωση που οργανώνει η Αριστερή Ενότητα για τη Νεολαία.

* Στις 12:30 μ.μ. στον Πειραιά συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά μαθητικού ποδοσφαίρου.

* Στη 1 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

* Στις 3 μ.μ. υπογραφή μνημονίου συνεργασίας Ελλάδας-Γαλλίας για την ανώτατη εκπαίδευση.

* Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην πλατεία Συντάγματος.

* Στις 7 μ.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα εγκαινιάσει τη Δεύτερη Συνάντηση του Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού που είναι αφιερωμένη στη Μακεδονία.

* Στις 8 μ.μ. στη Στοά του Βιβλίου παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Διακούμη «Η κρυφή γοητεία της φυγής».

* Τα μεσάνυχτα στη Βουλή η ονομαστική ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης.

* Στη Σλοβενία μεταβαίνει η Ντόρα Μπακογιάννη για την άτυπη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

* Σήμερα και αύριο η 6η Διεθνής Συνδιάσκεψη στην Αθήνα για το θέατρο στην εκπαίδευση.

* Σήμερα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών συνεδρίαση για την εγκληματικότητα και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

* Αύριο και την Κυριακή στις 11 π.μ. το Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών διοργανώνει ειδικές μορφωτικές εκδηλώσεις για τον θαυμαστό κόσμο των θετικών επιστημών.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή