Βουλγαράκης: Οι πολίτες θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν το ΠΑΣΟΚ με δυσπιστία

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2008 12:47
A- A A+

Εκδότες και αποδέκτες της πρότασης μομφής είναι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, παρατήρησε, μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Γ. Βουλγαράκης, σημειώνοντας ότι και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η πλειοψηφία των πολιτών θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ με δυσπιστία.

«Το όλο εγχείρημα του ΠΑΣΟΚ αποσκοπεί στο να πείσει πως είναι ένα ενωμένο κόμμα και να δείξει ότι παίρνει μια πρωτοβουλία κινήσεων» και αυτό είναι αντιληπτό από ολόκληρο τον ελληνικό λαό, πρόσθεσε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Όσον αφορά το Ασφαλιστικό και ειδικά τις δημοσκοπήσεις που φέρουν την πλειοψηφία των πολιτών αντίθετη στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, ο κ. Βουλγαράκης κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να διαβάσει τις ίδιες δημοσκοπήσεις που όπως είπε, δείχνουν ότι «η διαφορά με τη ΝΔ είναι τεράστια, πως ο Κ. Καραμανλής κατακυριαρχεί στο πολιτικό σκηνικό, πως η απόσταση που χωρίζει τη ΝΔ από τα υπόλοιπα Κόμματα είναι μεγάλη και πως η ΝΔ σε περίπτωση εκλογής, έχει μία σαφή υπεροχή και πιθανότατα νίκη με βάση την παράσταση νίκης».

Στο στόχαστρο του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και ο ΣΥΡΙΖΑ, που όπως είπε, προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί να επαναληφθεί ενδεχομένως το εγχείρημα του 1977, κάτι το οποίο έκανε το ΠΑΣΟΚ, προσπαθώντας να περάσει την Ένωση Κέντρου και να γίνει αυτό αξιωματική αντιπολίτευση.

«Πότε έλαβε ο κ. Παπανδρέου την εξουσιοδότηση να εκφράσει "τη συντριπτική πλειοψηφία" του λαού και με ποιες διαδικασίες», αναρωτήθηκε από την πλευρά του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αλ. Κοντός, σχολιάζοντας την απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή