Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2008 07:00
A- A A+

ΜΙΚΡΗ άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορείους ανέμους τοπικά 8 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Πρόγνωση καιρού

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές κυρίως το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Ασθενείς 3 τοπικά 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις οι οποίες στη βόρεια Κρήτη θα είναι τοπικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωΐ. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 8 με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις οι οποίες αργότερα στα βόρεια θα αυξηθούν. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στα νότια τοπικά 8 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν στα βόρεια. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν. Ανεμοι: Ασθενείς 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές στα βορειοανατολικά και από το βράδυ στα νοτιοδυτικά προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Νοτίων διευθύνσεων μέχρι 4 Μποφόρ και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία στα νότια.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή