Ο ΛΑ.Ο.Σ. για το ελληνικό βέτο στο Βουκουρέστι

Πέμπτη, 03 Απριλίου 2008 13:09
A- A A+

«Χαιρόμαστε που η υιοθέτηση της πολιτικής μας για βέτο από την κυβέρνηση έπιασε τόπο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του μετά τις εξελίξεις στο Βουκουρέστι, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, επισημαίνοντας ωστόσο πως «σαφώς πρόκειται για προσωρινό μέτρο με πρόσκαιρα αποτελέσματα».

Σύμφωνα με το ΛΑΟΣ, «δεν έχει πάψει να ισχύει ο ταπεινωτικός συμβιβασμός που εκχωρεί με τη "σύνθετη ονομασία" το όνομα "Μακεδονία" στους γείτονες».

«Η μόνη αποτελεσματική λύση παραμένει η πρότασή μας για επικύρωση της εντάξεως τόσο των Σκοπίων όσο και της Τουρκίας σε Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ (για τα πρώτα) όχι από το Κοινοβούλιο αλλά με δημοψήφισμα από τον Ελληνικό ΛΑΟ(όπως και για κάθε άλλη μελλοντική διεύρυνση)», υπογραμμίζει το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη και καταλήγει:

«Οι εξελίξεις στο εσωτερικό της Τουρκίας μπορούν ενδεχομένως να κρύβουν εκπλήξεις που να αφορούν και το Αιγαίο από εκείνους που τις μεθοδεύουν. Επομένως η χθεσινή στάση της Ελλάδας για το "Σκοπιανό" δημιουργεί υποθήκη για ανάλογη στάση , αν απαιτηθεί, και για το "Τουρκικό"».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή