Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 08 Απριλίου 2008 07:00
A- A A+

ΤΟΠΙΚΕΣ βροχές από το απόγευμα κυρίως στα βορειοδυτικά και άνοδο της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη Μακεδονία. Ανμεμοι: Νότιοι 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Τις πρωϊνές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια από το απόγευμα. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αραιές νεφώσεις προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ, οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας σε Μακεδονία, Θράκη και πιθανώς στο Ανατολικό Αιγαίο. Ανεμοι: Νοτίων διευθύνσεων 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 Μποφόρ οι οποίοι βαθμιαία στα δυτικά και νότια θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 6 Μποφόρ. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία κυρίως στα νότια.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή