Ντόπινγκ - Πρώτες κλήσεις σε εμπλεκόμενα πρόσωπα με την ιδιότητα του υπόπτου

Καταθέσεις αρσιβαριστών σήμερα στον εισαγγελέα
Δευτέρα, 14 Απριλίου 2008 14:19
A- A A+

Κλήσεις για κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης αξιόποινων πράξεων, αρχισε σήμερα να αποστέλλει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ανδρέας Καραφλός, σε πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση του ντόπινγκ.

Σήμερα στον εισαγγελέα κατέθεσαν ο πρώην αρσιβαρίστας, Χρήστος Κωνσταντινίδης, ο οποίος το 1997 είχε καταγγείλει τον εθνικό προπονητή, Χρήστο Ιακώβου, για χορήγηση παράνομων ουσιών σε αθλητές, και ο αθλητής της άρσης βαρών, μέλος της εθνικής ομάδας Νίκος Κουρτίδης -ένας από τους τρεις αθλητές που δεν βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Εν τω μεταξύ, ο εισαγγελέας έχει ζητήσει, μέσω της Ομοσπονδίας ¶ρσης Βαρών, από το εργαστήριο της Πολωνίας τα επίσημα αναλυτικά στοιχεία των ουσιών που εντοπίστηκαν από τους ελέγχους.

Αύριο, ο κ. Καραφλός έχει καλέσει σε κατάθεση τον πρόεδρο του ΕΟΦ, καθώς και τον καθηγητή Φαρμακολογίας, Νίκο Χούλη, ενώ την Τετάρτη αναμένει τον γενικό γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ¶ρσης Βαρών Γιάννη Σγουρό.

Αύριο επίσης, αναμένεται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα και το πόρισμα των ελέγχων του ΕΟΦ στα σκευάσματα που εντοπίστηκαν στο συνεργαζόμενο με την Ομοσπονδία Αρσης Βαρών φαρμακείο της οδού Λένορμαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή