ΠΑΣΟΚ: Ο δήθεν «μεταρρυθμιστικός» οίστρος συνεχίζεται

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2008 17:22
UPD:17:25
A- A A+

«Ο δήθεν "μεταρρυθμιστικός" οίστρος της κυβέρνησης, που, μέχρι στιγμής, έπληξε καίρια περισσότερους από 1,5 εκατ. πολίτες συνεχίζεται» αναφέρει σε δήλωσή της η αρμόδια πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις της υπουργού Απασχόλησης http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/04/14/1500663.htm .

Η κ. Χριστοφιλοπούλου παράλληλα προβλέπει πως «τα νέα θύματα αυτού του οίστρου θα είναι οι αυτοαπασχολούμενοι και αργότερα οι δημόσιοι υπάλληλοι».

«Και όλα αυτά, την ώρα που οι αντιδράσεις εναντίον του άδικου ασφαλιστικού νόμου κλιμακώνονται, έχοντας πάρει πλέον διαστάσεις χιονοστιβάδας, καθώς αγγίζουν ακόμη και το εσωτερικό της ΝΔ» προσθέτει

και επαναλαμβάνει πως το ΠΑΣΟΚ θα καταργήσει τις άδικες, όπως αναφέρει, ρυθμίσεις Καραμανλή.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει τέλος επίθεση στην κυβέρνηση και για τα εργασιακά, χαρακτηρίζοντας ευχολόγια τις δηλώσεις της κ. Πετραλιά για τις πολιτικές απασχόλησης, και κατηγορεί το κυβερνών κόμμα για «επικοινωνιακά πυροτεχνήματα κενά περιεχομένου και εμπόριο θέσεων εργασίας με κομματικά κριτήρια».

«Όσο για την "πλήρη και ποιοτική εργασία" που επικαλείται η υπουργός, για να ξορκίσει την πληροφορία για απελευθέρωση του ορίου απολύσεων, επισημαίνουμε ότι, για να επιτευχθεί αυτό το μοντέλο, απαιτείται ένας άλλος αναπτυξιακός σχεδιασμός και προοδευτικές αξίες που, δυστυχώς, απουσιάζουν από την κυβέρνηση» καταλήγει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή