ΠΑΣΟΚ: Συνεδριάζει την Τρίτη το Πολιτικό Συμβούλιο

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2008 17:52
UPD:18:44
A- A A+

Υπό την προεδρία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, θα συνεδριάσει αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου, στις 12:00, το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος του Κινήματος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, θα συζητηθεί σειρά εισηγήσεων που έχει ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου για τον πολιτικό, οργανωτικό και εκλογικό σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ και την ανάθεση αρμοδιοτήτων. Όπως διευκρίνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου, στο αυριανό Συμβούλιο δεν θα γίνει κατανομή αρμοδιοτήτων, αλλά, σε συνέχεια των εισηγήσεων που θα γίνουν από τα μέλη του ΠΣ, μία περαιτέρω συζήτηση πως και που θα διανεμηθούν αρμοδιότητες.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι ναι μεν ο πρόεδρος του Κινήματος έχει ζητήσει μια σειρά εισηγήσεις, αλλά «δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για ακριβή αντιστοίχηση των εισηγήσεων και των αρμοδιοτήτων που θα υπάρχουν».

Νωρίτερα, στις 10.30 π.μ, ο κ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί το Μέγαρο του ΟΤΕ, όπου θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με το προεδρείο της ΟΜΕ-ΟΤΕ και τους εργαζόμενους http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/04/14/1500899.htm .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή