Θ. Ρουσόπουλος για ΟΤΕ: Ανακρίβειες και ασυνέπεια λόγων και έργων από το ΠΑΣΟΚ

Τρίτη, 15 Απριλίου 2008 14:40
A- A A+

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσαν οι δήλωσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στον ΟΤΕ http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/04/15/1501201.htm .

Συγκεκριμένα ο κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος, κληθείς να σχολιάσει -κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών- τα όσα καταλόγισε στην κυβέρνηση ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, τον κατηγόρησε για ανακρίβειες, τονίζοντας ότι ο πωλητής δεν είναι το κράτος «αλλά ιδιώτης, ο οποίος είχε συγκεντρώσει αυτό το ποσοστό (20%) από την ελεύθερη αγορά».

Παράλληλα, επέκρινε το ΠΑΣΟΚ για αναντιστοιχία λόγων και έργων σημειώνοντας: «Θέλω να θυμηθούμε όλοι γιατί δεν ξεχνάμε τα πάντα σ'αυτόν τον τόπο, ότι πάλι το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που το '92 - '93 έλεγε ότι στον ΟΤΕ θα υπάρχει μόνο μία μετοχή, χρυσή την είχε χαρακτηρίσει ο τότε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου, και είχε πει ότι δεν πρόκειται να μοιραστεί να πουληθεί. Στην πορεία των ετών, το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο το οποίο έδωσε στην ελεύθερη αγορά το 62% του ΟΤΕ».

Τέλος, ερωτηθείς για το management του οργανισμού σημείωσε πως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις της διϋπουργικής επιτροπής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή