Ολυμπιακός - Απάντηση Γ. Μώραλη στην ΑΕΚ: «Μας ενοχλούν οι παράτυπες δηλώσεις»

Τρίτη, 15 Απριλίου 2008 15:19
A- A A+

Τη βεβαιότητα ότι την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα στεφθεί πρωταθλητής, εξέφρασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης, καυτηριάζοντας παράλληλα τις αιχμές που άφησαν οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ περί αγώνων που πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα.

«Με νίκη επί του Ηρακλή ο Ολυμπιακός κατακτά το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι την Κυριακή θα έχουμε πρωταθλητή. Κι εμείς στον Ολυμπιακό υποστηρίζουμε ότι οι αγώνες παίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως μέσα σε πλαίσια και κανόνες», επεσήμανε ο κ. Μώραλης στο περιθώριο εκδήλωσης κατά του ρατσισμού.

«Έγινε μια ένσταση για μια παράτυπη συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή και περιμένουμε τις εξελίξεις. Θεωρώ πως θα δικαιωθεί η πλευρά της ΕΠΟ», συμπλήρωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ο οποίος σχολιάζοντας τις αιχμές των υπευθύνων της ΑΕΚ για τους τρεις βαθμούς που κέρδισε στα χαρτιά ο Ολυμπιακός, παρατήρησε:

«Μας ενοχλούν οι παράτυπες δηλώσεις. ¶κουσα με ενδιαφέρον τον κ. Κούλη να λέει πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να κάνει ένσταση για τον Φυτανίδη μόνο που ο Αστέρας Τρίπολης έχει βγάλει ανακοίνωση στην οποία λέει ότι είναι καθ’ όλα νόμιμη η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Δεν μπορεί μια απόφαση να προδικάζεται με την καλή ή κακή πρόθεση του εκάστοτε προέδρου. Με απόλυτη σοβαρότητα πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Αν δεν κάνουμε εκεί την απονομή, θα βρούμε μια ημερομηνία μέσα στα πλέι οφ να δώσουμε ένα παιχνίδι και να γίνει εκεί η απονομή όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις