ΠΑΣΟΚ: Ασφαλιστική και εργασιακή απορρύθμιση

Τρίτη, 22 Απριλίου 2008 15:26
UPD:15:31
A- A A+

Κατηγορίες στην κυβέρνηση με αφορμή το ασφαλιστικό και τα εργασιακά εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, διά της αρμόδιας πολιτικής εκπροσώπου του Εύης Χριστοφιλοπούλου.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις της υπουργού Απασχόλησης http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/04/22/1504015.htm κάνει λόγο για «έναρξη της ασφαλιστικής απορρύθμισης, που σημαίνει περικοπές και αλλαγές προς το χειρότερο στις παροχές υγείας και περίθαλψης, αύξηση των ορίων ηλικίας και μείωση των συντάξεων, αυθαίρετη αρπαγή της κινητής και ακίνητης περιουσίας πολλών ασφαλιστικών Ταμείων».

«Όλα αυτά τα αντικοινωνικά και αναποτελεσματικά μέτρα αποτελούν την θυσία των πολλών για την μηδαμινή και πρόσκαιρη μείωση των δημοσίων ελλειμμάτων, ενώ την ίδια ώρα τα κυβερνητικά στελέχη έχουν αναλάβει ρόλο "Φαρισαίων" που υποκρίνονται τους μεταρρυθμιστές» προσθέτει.

Τέλος υποστηρίζει πως «η πολιτική που χαράσσει η κυβέρνηση στα εργασιακά χαρακτηρίζεται από την πλήρη απορρύθμιση της αγοράς εργασίας και το όργιο των αναξιοκρατικών και πελατειακών προσλήψεων ανασφάλιστων στο Δημόσιο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή