Boλές Γ. Παπανδρέου κατά ΣΥΡΙΖΑ

Σάββατο, 03 Μαΐου 2008 20:29
A- A A+

Σε συνέντευξή του στον "Κόσμο του Επενδυτή" ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά : "Είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι".
   

Παράλληλα επικρίνει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το ίδιο θέμα, λέγοντας ότι "αδυνατεί να αναλάβει σοβαρές ευθύνες απέναντι στον τόπο σε μία παρόμοια προσέγγιση και ακολουθεί μία πορεία εύκολης διαμαρτυρίας και καταγγελίας των πάντων".
 

Ο κ. Παπανδρέου χαρακτηρίζει θετική τη συμφωνία Ελλάδας-Ρωσίας στον ενεργειακό τομέα διευκρινίζοντας ότι " μένει να δούμε πόση είναι η ουσία και πόσοι οι επικοινωνιακοί χειρισμοί". Παράλληλα τάσσεται υπέρ της ανάπτυξης στη χώρα μας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που δημιουργούν ουσιαστικά αυτονομία και ασφάλεια στην Ελλάδα.

Τέλος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΟΤΕ, ο κ. Παπανδρέου εκτιμά ότι "η ΝΔ παραδίδει τον οργανισμό αυτό, αντί πινακίου φακής και με σκανδαλώδη τρόπο σε κρατική γερμανική εταιρεία". "Εμείς, αντιθέτως, προσθέτει, θέλουμε τον ΟΤΕ ελληνικό ισχυρό παίκτη στα Βαλκάνια και όχι θυγατρική μιας ξένης επιχείρησης, που θα ελέγχει κάποιο άλλο κράτος".

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή