ΠΑΕ Ολυμπιακός: Αγωγή κατά Νικολαΐδη και Ριβάλντο

Δευτέρα, 05 Μαΐου 2008 13:24
UPD:13:53
A- A A+

Αγωγή κατά του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη, και του Ριβάλντο -όπως προανήγγειλε χθες ο Σωκράτης Κόκκαλης- κατέθεσε σήμερα μέσω του δικηγόρου της Παναγιώτη Μιχαλόλια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ζητώντας αποζημίωση ύψους 5 εκατ. ευρώ για ηθική βλάβη . Η αγωγή κατετέθη για όσα είχαν πει οι κ.κ. Νικολαΐδης και Ριβάλντο σε βάρος του Ολυμπιακού, με αφορμή την απόφαση του CAS και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας από τους «ερυθρολεύκους».

«Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πρέπει να αποδείξει ότι είπα όλα αυτά για τα οποία με κατηγορεί. Ό,τι λέω, τα λέω μπροστά στις κάμερες. Έχουν αναλάβει οι δικηγόροι της ΑΕΚ το όλο ζήτημα. Αν θέλουν, ας κάνουν αγωγές», δήλωσε χθες ο Ριβάλντο απαντώντας στα «πυρά» που εξαπέλυσε ο Σ. Κόκκαλης κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου πριν τη φιέστα http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/05/05/1507529.htm .

«Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει μεγάλη ανάγκη από τον Θεό. Προσωπικά, ότι δήλωση να κάνω, αυτή θα γυρίσει όλον τον κόσμο. Ενώ ο κ. Κόκκαλης, ότι και να πει, τον ακούνε μόνο στην Ελλάδα. Δεν πρόκειται να αναφερθώ ποτέ ξανά σ' αυτόν, γιατί κάθε φορά που αναφέρομαι, τον κάνω γνωστό και στον υπόλοιπο κόσμο», πρόσθεσε ο «Ρίμπο».

«Ο Ριβάλντο, αφού αμφισβητεί την τιμιότητα των πρωταθλημάτων, να μας επιστρέψει και τα πριμ, αφού είναι άνθρωπος του Θεού, όπως δείχνει συνεχώς», είχε σχολιάσει καυστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη συνέντευξη Τύπου πριν τη φιέστα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις