ΠΑΣΟΚ: Θα κατοχυρώσουμε ξανά το δημόσιο έλεγχο του ΟΤΕ

Δευτέρα, 05 Μαΐου 2008 14:29
UPD:14:39
A- A A+

Την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να ανατρέψει την προωθούμενη συμφωνία με την Deutsche Telekom και να «κατοχυρώσει ξανά το δημόσιο έλεγχο του ΟΤΕ» εξέφρασε η αρμόδια πολιτική εκπρόσωπος του κόμματος Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στον ρ/σ Alpha 9,89.

«Πρέπει να δούμε όλες τις νομικές και οικονομικές πτυχές (...) Δεν είναι εύκολο, αλλά θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Κατσέλη και πρόσθεσε: «Καλέσαμε όλους τους επενδυτές στον ΟΤΕ να ξέρουν ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει στο δημόσιο έλεγχο του Οργανισμού.

Ερωτηθείσα σχετικά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απέρριψε τα περί τρομοκρατίας των επενδυτών αναφέροντας πως «θα ήταν εξαπάτηση αν οι ξένοι και οι Έλληνες επενδυτές δεν γνωρίζουν τη θέση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

«Εμείς πιστεύουμε ότι σε αυτόν τον οργανισμό επρεπε πάντα το ελληνικό δημόσιο να έχει το πάνω χέρι στις αποφάσεις και δυστυχώς αυτό το πάνω χέρι το χάνει με αυτή τη συμφωνία-σκάνδαλο που υπογράφει η κυβέρνηση» συμπλήρωσε.

Τέλος, επανέλαβε πως επί ΠΑΣΟΚ δεν έγινε εκχώρηση του δημόσιου ελέγχου αλλά μετοχοποίηση, ενώ, όπως είπε, ο δημόσιος έλεγχος είχε κατοχυρωθεί με δύο νομοθετικές ρυθμίσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή