Εκκληση Γ. Παπανδρέου στους απεργούς για αναστολή των κινητοποιήσεων

Επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση
Δευτέρα, 12 Μαΐου 2008 14:46
A- A A+

Ευθύνες στην κυβέρνηση για τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω της πολυήμερης απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης επιρρίπτει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Παράλληλα, απευθύνει έκκληση στους απεργούς να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Παπανδρέου αφού τονίζει πως η χώρα έχει οδηγηθεί σε παράλυση, προσθέτει πως η κυβέρνηση δεν ανανταποκρίνεται στην ευθύνη που έχει «να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και να δίνει λύσεις ώστε να υπάρχει ομαλή τροφοδοσία της αγοράς».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί το κυβερνών κόμμα «να εγκαταλείψει οποιαδήποτε ιδέα διοικητικής ή άλλης αυταρχικής επιβολής και μέσα από διάλογο και συνεννόηση να φροντίσει να δώσει λύσεις στα προβλήματα αυτού του χώρου, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια του οδικού δικτύου της χώρας».

Τέλος απευθύνει έκκληση στους απεργούς «λόγω της μεγάλης σοβαρότητας των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί (...) να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης ώστε η αντίθεσή τους με την κυβερνητική πρακτική να μην μετατρέπεται σε αντίθεση με το κοινωνικό σύνολο. Τους καλώ να αναστείλουν την κινητοποίηση, να εφοδιασθεί η αγορά, να ικανοποιηθούν οι άμεσες ανάγκες του Ελληνικού λαού».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή