ΣΥΝ: Συναίνεση των εταίρων του δικομματισμού ενώπιον των βιομηχάνων

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2008 17:14
A- A A+

Έντονες επικρίσεις διατυπώνει ο Συνασπισμός έναντι και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τις χθεσινές ομιλίες του πρωθυπουργού και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ.

Πιο αναλυτικά, το γραφείο Τύπου του κόμματος κάνει λόγο για «εικόνα συναίνεσης των δύο εταίρων του δικομματισμού μπροστά στους εκπροσώπους των βιομηχάνων» η οποία «είναι γνωστή και επιβεβαιώνεται καθημερινά».

Μεταξύ άλλων τονίζει ακόμη πως «ο κ. Καραμανλής, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε, δεν έπεισε πως στην πράξη "ελεύθερη αγορά δεν σημαίνει ασύδοτη αγορά" και προσθέτει πως αυτό «το βιώνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι που ζουν υπό το καθεστώς της συνεχούς εργασιακής ανασφάλειας και τα νοικοκυριά που έχουν πνιγεί από τα χρέη και την ακρίβεια».

Βάλλοντας και κατά του κ. Παπανδρέου αναφέρει πως «η πρότασή του για την μη φορολόγηση των κερδών που δήθεν θα επανεπενδύονται μας θυμίζει το κυβερνητικό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ, που έδωσε τη δυνατότητα σε ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων με τεράστια κέρδη να μην φορολογούνται».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή