Αλαβάνος: «Γιατί δεν βάζετε έναν Γερμανό υπουργό για τον ΟΤΕ;»

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2008 12:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΩΝΑ

A- A A+

«Αφού πιστεύετε ότι η χώρα μας είναι ψωροκώσταινα και δεν είναι ικανή να διαχειρίζεται το μάνατζμεντ του τηλεπικοινωνιακού της οργανισμού, γιατί δεν βάζετε έναν Γερμανό υπουργό και για τα λιμάνια έναν υπουργό από το Ντουμπάι», ρώτησε χαρακτηριστικά τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος.

Ο κ. Αλαβάνος κατηγόρησε την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό για ξεπούλημα του ΟΤΕ και απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομίας είπε: «Και εσείς τι κάνετε κύριε Αλογοσκούφη; Πουλάτε. Δικά σας είναι; Από τον πατέρα σας τα πήρατε. Ο ΟΤΕ είναι του ελληνικού λαού».

«Ξεπουλάτε τον ΟΤΕ και κάνετε και κήρυγμα εμφυλίου πολέμου για το θέμα», τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας, ο πρωθυπουργός, αφού δήλωσε ότι είναι σεβαστή ακόμα και η οξεία πολιτική αντιπαράθεση, υπογράμμισε πως ύβρεις -και μάλιστα αγοραίου, όπως είπε, ύφους- δεν μπορούν να γίνουν δεκτές. Ζημιώνεται η χώρα και αυτό γίνεται συνειδητά και οργανωμένα, τόνισε ο κ. Καραμανλής.

Τέλος, ο πρωθυπουργός απάντησε και στην κριτική που ασκείται για τημη δημοσιοποίηση του περιεχομένου της συμφωνίας με την Deutsche Telekom, τονίζοντας ότι η συμφωνία για τον ΟΤΕ θα κατατεθεί στη Βουλή και θα τεθεί προς ψήφιση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή