ΠΑΣΟΚ: «Πολιτικές οι ευθύνες για το διατροφικό Βατερλό»

Τρίτη, 20 Μαΐου 2008 13:21
A- A A+

«Η παραίτηση του προέδρου του ΕΦΕΤ συνιστά μια κυνική ομολογία της παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης να χειριστεί τη μεγαλύτερη διατροφική κρίση των τελευταίων ετών και να προστατεύσει τη δημόσια υγεία», δήλωσε ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σχετικά με την παραίτηση του προέδρου του ΕΦΕΤ.

«Η συγκεκριμένη αλλαγή διοίκησης, αντί να καθησυχάζει, προκαλεί ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά και ανησυχία σε όλους μας για τις πραγματικές διαστάσεις αυτής της κρίσης, καθώς επί μέρες τώρα, βλέπουμε να παίζεται ένα θέατρο παραπληροφόρησης μπροστά στα μάτια μας, από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς», πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης, επισημαίνοντας επίσης τα εξής:

«Οι ευθύνες, λοιπόν, για το διατροφικό Βατερλό των τελευταίων ημερών είναι πρωτίστως πολιτικές και δευτερευόντως επιχειρησιακές. Βαραίνουν την κυβέρνηση, η οποία αδυνατεί να δημιουργήσει ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό και αξιόπιστο εθνικό σύστημα ασφάλειας τροφίμων και διαχείρισης διατροφικών κρίσεων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή