ΠΑΣΟΚ: «Δεν ασχολούμαστε με τον κ. Βγενόπουλο»

Τρίτη, 20 Μαΐου 2008 15:06
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

A- A A+

«Εμείς δεν ασχολούμαστε με τον κ. Βγενόπουλο. Έχουμε πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε. Η υπόθεση δε της αγωγής που κατέθεσε ο κ. Βγενόπουλος δεν αφορά ούτε στον Γιώργο Παπανδρέου, ούτε στο ΠΑΣΟΚ».

Αυτό δήλωσε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα την 18η Μαΐου.

«Εμείς ασχολούμαστε με το γεγονός ότι η χώρα έχει παραδοθεί στους μεσάζοντες, που για να κερδοσκοπήσουν. αισχροκερδούν εις βάρος του οικογενειακού εισοδήματος. Για να αισχροκερδήσουν νοθεύουν προϊόντα και μέσω των οποίων εκποιείται περιουσία του ελληνικού λαού και στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεις, όπως ο ΟΤΕ», δήλωσε ο κ. Ραγκούσης.

Δηλώσεις Θ. Ρουσόπουλου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος απαντώντας σε ερώτηση αν προβληματίζει την κυβέρνηση το ενδεχόμενο να οδηγηθούμε σε μία βιομηχανία αγωγών επιχειρηματιών κατά πολιτικών που ασκούν κριτική, δήλωσε ότι τοποθετήθηκε χθες και παρέπεμψε στη δήλωσή του της 11ης Απριλίου.

«Και μόνο διαβάζοντας κανείς προσεκτικά ολόκληρη τη δήλωσή μου της 11ης Απριλίου και περίληψή της - ένα μέρος της είπα και χθες στο press room - έχει πάρει απάντηση και σε αυτό το θέμα, όπως και σε κάποια άλλα σχόλια που γίνονται με αφορμή αυτό το νέο σπορ», τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή