Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2008 07:00
A- A A+

ΤΟΠΙΚΑ περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες κυρίως στα δυτικά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 2 με 3 Μποφόρ και από το βράδυ στη Μακεδονία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στην Ηπειρο και τη Δυτική Στερεά θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 2 με 4 και στα νότια τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών ή πρόσκαιρης καταιγίδας τις πρωϊνές ώρες. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες από το μεσημέρι με πιθανότητα σποραδικών βροχών μικρής διάρκειας. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ και από το απόγευμα στα νότια νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 2 με 4 Μποφόρ που τη νύχτα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και βόρεια κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωϊνές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια πελάγη 6 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή