Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους για το Εθνικό Χωροταξικό

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2008 21:13
UPD:21:15
A- A A+

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΠΑΣΟΚ για το Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο.

Ανταπαντώντας στον κ. Γιώργο Σουφλιά http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/05/21/1514899.htm , ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει πως ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ αδυνατεί να κρύψει τις πολιτικές του ενοχές. «Φαίνεται ότι ο κ. Σουφλιάς δεν επιθυμεί να υπάρχουν άλλες γνώμες εκτός από τη δική του στο θέμα της χωροταξίας, γι’αυτό άλλωστε μεθόδευσε και τη δημόσια διαβούλευση και τη συζήτηση με τους φορείς στη Βουλή, με τρόπο ώστε να αποκλειστούν οι απόψεις όσων διαφωνούσαν» αναφέρει.

Αφού σημείωνει πως όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν ζητήσει την απόσυρση του Εθνικού Χωροταξικού, επισημαίνει πως το ΠΑΣΟΚ έχει αντιπρόταση, και επίσης είναι υποχρεωμένο «να καταθέσει την άποψή του και να ασκήσει έντονη κριτική στην πολιτική νομιμοποίησης αυθαιρεσιών, αναπαραγωγής τραγικών λαθών και εμπορευματοποίησης της χώρας».

«Ο άνθρωπος που κατάντησε την Ελλάδα πρωταθλητή αρνητικών περιβαλλοντικών επιδόσεων δεν μπορεί να αναφέρεται σε τιμητές του περιβάλλοντος. Ας κοιτάξει πρώτα να βάλει τάξη στα του οίκου του. ¶λλωστε, όταν διαπιστώσει ότι, και πάλι κανείς δεν τον πιστεύει, θα βγάλει μια ακόμη πληρωμένη καταχώρηση, αυτή τη φορά για το Χωροταξικό» καταλήγει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή