Ντ. Μπακογιάννη: Η πολιτική μας για το Κόσοβο παραμένει ίδια

«Το ΠΑΣΟΚ διολισθαίνει από την ομοψυχία στη μικροψυχία»
Παρασκευή, 23 Μαΐου 2008 18:24
UPD:18:40
A- A A+

Απέρριψε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη τις αιτιάσεις του ΠΑΣΟΚ περί μυστικής διπλωματίας, λόγω συνάντησης, που, όπως έγινε γνωστό σήμερα, είχε την περασμένη Τετάρτη με τον αποκαλούμενο «υπουργό Εξωτερικών» του Κοσόβου Σκεντέρ Χουσενί στο περιθώριο της Διαβαλκανικής Συνόδου Κορυφής.

«Αυτά είναι αστειότητες. Εγώ είδα ολους τους συμμετέχοντες στη διάσκεψη, σε ολιγόλεπτες συναντήσεις και βεβαίως δεν έκρυψα καμία» τόνισε η κ. Μπακογιάννη και κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως διολισθαίνει από την ομοψυχία στην μικροψυχία.

Επανέλαβε πως «η πολιτική μας στο θέμα του Κοσόβου είναι γνωστή και παραμένει ακριβώς η ίδια, κατατεθειμένη και στη Βουλή των Ελλήνων και στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής».

Νωρίτερα, ο αρμόδιος πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, υποστήριζε πως η υπουργός Εξωτερικών «πιάστηκε στα πράσα», προσθέτοντςα πως «η αποκαλυφθείσα συνάντησή της με τον, παρά το ψήφισμα 1244/99 του Σ.Α. Ο.Η.Ε., λεγόμενο "ΥΠΕΞ του Κοσόβου", έγινε στο πλαίσιο μιας, κατά κυριολεξία, μυστικής διπλωματίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή