Nέες βολές ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης για τον ΟΤΕ

Τρίτη, 27 Μαΐου 2008 14:44
A- A A+

Νέα πυρά κατά της κυβέρνησης για το θέμα του ΟΤΕ εξαπέλυσε η αρμόδια πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη μιλώντας στον ρ/σ Alpha 9,89.

Πιο αναλυτικά, ερωτηθείσα για το ρόλο του αντιπροέδρου της MIG στην υπόθεση, η κ. Κατσέλη αφού τόνισε πως «το θέμα δεν είναι Βγενόπουλος», επανέλαβε πως «το βασικό ζήτημα είναι η εκχώρηση μιας σημαντικής επιχείρησης με μεγάλα οφέλη και για τη χώρα και για τους πολίτες αντί πινακίου φακής στην Ντόιτσε Τέλεκομ». Μάλιστα υποστήριξε στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δείχνουν, όπως ανέφερε, πως τελικά «δεν είναι και ο σπουδαίος μάνατζερ που μας εμφανίζει η κυβέρνηση».

Η κ. Κατσέλη επανέλαβε ακόμη τα περί απιστίας από πλευράς κυβέρνησης εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου, ενώ ερωτηθείσα αν το ΠΑΣΟΚ θα στριμώξει τον κ. Βγενόπουλο στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, έβαλε κατά του υπουργού Οικονομίας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Θα θέλαμε να είναι ο κ. Αλογοσκούφης εκεί. Αυτός που πρέπει να στριμωχτεί είναι ο κ. Αλογοσκούφης και νομίζω ότι αυτό το βλέπει κανείς και μέσα στους βουλευτές της ΝΔ. Υπάρχει μεγάλη αντίδραση για τον ΟΤΕ. Πιστεύω ότι είναι ίσως το μεγαλύτερο λάθος του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και θα το βρούμε μπροστά μας».

Σε ερώτηση αν «εδώ που έχουμε φτάσει μπορεί να αλλάξει η κατάσταση» η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως μπορεί να αλλάξει «αν έστω αυτή την ύστατη στιγμή μέσα στη Βουλή ένας μικρός αριθμός βουλευτών της ΝΔ πουν στοπ και αν ο κ. Καραμανλής αισθανθεί αυτή την ύστατη στιγμή την ευθύνη του».

Κληθείσα να απαντήσει τι κρύβεται πίσω από το χθεσινό τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον κ. Βγενόπουλο, ανέφερε πως ο αντιπρόεδρος της ΜΙG ίσως αισθάνεται την πίεση της κοινής γνώμης, καθώς, όπως είπε, όλοι πιστεύουν ότι λειτούργησε ως ενδιάμεσος, αλλά και την πίεση της δικής του επιχειρηματικής υστεροφημίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή