Επικρίσεις Θ. Ρουσόπουλου για τη στάση του ΠΑΣΟΚ έναντι της Αναθεώρησης

Τρίτη, 27 Μαΐου 2008 14:57
A- A A+

Νέες επικρίσεις για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θόδωρος Ρουσόπουλος. Ερωτηθείς κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αν η αναθεώρηση θα περιοριστεί μόνο στην άρση του ασυμβίβαστου των βουλευτών, ανέφερε ότι θα πρέπει να περιμένουμε τη σημερινή ψηφοφορία, σημειώνοντας πως το κυβερνών κόμμα ζήτησε από την αντιπολίτευση και ειδικά από το ΠΑΣΟΚ να αναλογιστεί τη σοβαρότητα της αναθεώρησης.

«Είναι κρίμα που ο κ. Παπανδρέου προσωπικά αναλαμβάνει αυτή την ευθύνη να έλθει σε αντιπαράθεση με τα "θέλω" του ελληνικού λαού ή της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών και σίγουρα και σε ανακολουθία με τον ίδιο του τον εαυτό» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.

Αναφερόμενος ειδικότερα στην αναθεώρηση του άρθρου 16 που θα επέτρεπε την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, μίλησε για άρθρο του κ. Παπανδρέου για το θέμα, επισημαίνοντας πως αν αυτό δεν είχε την υπογραφή του ρέου θα μπορούσε να έχει την υπογραφή οποιουδήποτε στελέχους της κυβέρνησης της ΝΔ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή