ΚΚΕ: Οι εργαζόμενοι να αντιταχθούν στην παραχώρηση του ΟΤΕ

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2008 18:02
UPD:18:05
A- A A+

Να αντιταχθούν στην παραχώρηση του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom απορρίπτοντας συνολικά την ιδιωτικοποίηση και απελευθέρωση των τηλεπικοινωνιών καλεί τους εργαζομένους το ΚΚΕ.

«Ματαίως προσπαθεί ο υπουργός Οικονομίας να πείσει ότι η συμφωνία παράδοσης του ιδιωτικοποιημένου ΟΤΕ στην Deutsche Telekom είναι προς όφελος των εργαζομένων και του ελληνικού λαού» προσθέτει, υποστηρίζοντας πως οι εξελίξεις αυτές συμφέρουν «ένα ισχυρό τμήμα του ελληνικού κεφαλαίου, για να σταθεροποιήσει και να ενισχύσει την κερδοφορία του».

Παράλληλα προειδοποεί πως «εκτός από το υψηλό κόστος των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, οι συνέπειες θα είναι ακόμα μεγαλύτερες, γιατί ο ιδιωτικοποιημένος, απελευθερωμένος τομέας τηλεπικοινωνιών καθορίζει σε σημαντικό βαθμό τις εξελίξεις σε όλη την οικονομία».

Το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομίας τόνισε πως ανοίγει μια νέα σελίδα για τον ΟΤΕ και την οικονομία, παρουσιάζοντας τα κύρια σημεία της συμφωνίας με τη γερμανική εταιρεία http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/05/29/1518476.htm .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή